Kuka? Teemu Leinonen

Olen Teemu Leinonen, koulutukseltani sairaanhoitaja (AMK). Työkokemusta minulla on yrittäjänä toimimisen lisäksi psykiatrian alalta kahdentoista vuodlieto-turku-ammatillinen-tukihenkilo-neuropsykiatrinen-valmennusen ajalta. Olen työskennellyt asiakkaiden kanssa, joilla on ollut erilaisia psykiatrisia ja neuropsykiatrisia ongelmia, elämänkriisejä ja lastensuojelullisia tarpeita.  Olen tehnyt itsenäistä toiminnallista/vastaanottotyötä, perhetyötä, verkostotyötä ja ohjannut ryhmiä.

Olen rauhallinen ja osaan jäsentää nopeasti kokonaisuuksia. Osaan ottaa sensitiivisesti puheeksi vaikeitakin asioita. Osaan motivoida ihmisiä ja olen oikeasti kiinnostunut asiakkaistani.

Olen opiskellut ratkaisukeskeisen neuropsykiatrisen valmentajan koulutuksen, psykoterapiataitojen perusopinnot, voimavarakeskeisen perhe- ja verkostotyön koulutuksen, psykoedukatiivisten perheinterventioiden koulutuksen, kotiin päin suuntautuvan terapeuttisen työskentelyn koulutuksen, altistus ahdistushäiriöiden hoidossa koulutuksen ja mindfulness-ohjaajakoulutuksen